Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sztuka kradzieży

LeeVooGin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to, żeby admin zgubił trop... Sprzedaj jaknajszybciej te itemki i przeloz tobolkiem ta kase.

Nie ma sposobu zeby odpalic 2 metki na 1 IP, ponieważ zawsze 1 konto bedzie wylogowane automatycznie przy zmianie IP, a jezeli nawet uda Ci sie to zrobic to bramka i tak bedzie ta sama

szefmarcin.png

Opublikowano

Najbezpieczniejsze to bedzie wywawlic przedmiot na ziemie i nawet na tym samym ip odpalasz 2 metka i podnosisz tak mi sie wydaje.

Podnoszenie przedmiotow chyba sie nie zapisuje w bazie, w sensie kto co podniosl, przez handel nie dawaj kasy bo Ci zbanuja konto z kasa

Chyba ze wystawisz itemki po 1 yang i kupisz je 2 kontem ale to tez sie chyba zapisuje w logach

Opublikowano

Mini tut:

-ściągasz program hot spot shield

-uruchamiasz go i masz amerykanskie ip

-logujesz sie na konto na którym był drop zdobyty przez bota

-wywalsz go jak najszybciej na ziemie

-wyłączasz program i metina i logujesz sie na to konto co chcesz przełożyć drop.

GM nie powinien cie wyłapać na 99%

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

2XUP zanim wyłączy hot i IP wróci na standardowe to item już pewnie zniknie.Zmiana IP trochę trwa.Najlepszym sposobem jest wywalenie itemków,potem kolega je podnosi wchodzisz na inne konto on je wywala zbierasz i po sprawie

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Jedynym wyjsciem jakie jest to takie abys to robil z kolega poprzez upuszczanie itemow. W logach sa tylko twoje ip a kolegi nie odnajda gdyz nie ma zadnego zwiazku z toba ;)

A czemu upuszczanie?

Dla tego iz w logach zapisuje sie handel badz sklep i nie sa to zapisywane itemy tylko interakcje ktore wykonywales ;) A upuszczanie itemow nie zapisuje sie :D

Nic innego nie wymysli sie B)

ps. Najlepiej by bylo abys po tych kradzierzach nie wchodzil na metka z dzien do dwoch. Chyba ze masz zmienne ip wtedy to co innego ;)

Opublikowano

Poprostu odpalasz 2 metki np jakimś 1 lv wywalasz itemy podnosisz 1lv ptoem wchodzisz na 1lv wywalasz i podnosisz swoją postacią proste ; )

dlaczego nie możesz mieć bana ? bo każdy mógł wywalić przecież i ja to podniosłem tak ? tak więc niech lepiej na koledze konto podniesiesz te itemki

i po sprawie, czekam na like ;)

Uczeń
Opublikowano

Ja powiem tyle: można mówić o sztuce hackowania, o sztuce cheatowania (a już w ogóle szacun dla ludzi, którzy tworzą mody-nawet, jeśli interfejs ma orty) ale trudno mówć o sztuce kradzieży . Forum jest poświęcone bugom i cheatom i to jest fajne. Jednak wg mnie żeby jawnie przyznawać się do kradzieży, chwalić się tym, szukać sposobu na podniesienie swoich umiejętności w tej dziedzinie - to trzeba być mega chujem bez twarzy i bez honoru.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak Ci bardzo zależy, to wciągnij jeszcze kogoś w ten biznes i razem bawcie się w pranie brudnych pieniędzy. Wyrzucanie przedmiotów, sprzedawanie na tobołku, zminy ip, wszystko to może zmylić trop ;)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...